Luxe B&B in Schoonhoven

Villa Voorncamp is een comfortabele bed & breakfast op historische grond nabij het centrum van Schoonhoven, zilverstad van Nederland. De kamers zijn op de begane grond gelegen, hebben een eigen entree en terras met avondzon. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, o.a. airco, eigen badkamer, een minibar, haardroger, internet (kabel en WIFI) en koffie- en theefaciliteiten. Prijzen : € 67 per nacht voor 1 persoon en € 87 voor 2 personen. Bij Villa Voorncamp kunt u pinnen of met creditkaart betalen. Nabij het Schoonhovense Veer is nog een appartement beschikbaar voor een verblijf van tenminste een maand.

Schoonhoven: Zilverstad van Nederland

Schoonhoven is fraai gelegen aan de Lek en heeft (op loopafstand) een gezellig oud centrum. Bed & Breakfast Villa Voorncamp Schoonhoven ligt op een prachtige lokatie in de Krimpenerwaard (Het Groene Hart). De Zilverstad heeft diverse musea en is een ideale uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen naar o.a. Gouda, Oudewater, Kinderdijk en Vlist. 

Schoonhoven biedt zijn bezoekers alles op het gebied van edelmetaal en sieraden. Schoonhoven herbergt een gerenommeerde vakschool voor edelsmeden en juweliers. In de voormalige kazerne is het Nederlands Zilvermuseum gevestigd waar u het zilver echt kunt "beleven". Andere trekpleisters in de stad zijn monumenten zoals de laatste stadspoort van vestingstad Schoonhoven, de Grote of Barholomeuskerk met zijn scheve toren, de Waag en nog veel meer bouwwerken van weleer. En natuurlijk zijn er legio mogelijkheden om goud en zilver te kopen bij de talrijke juweliers en ateliers. Bezoek ook eens een van de talrijke evenementen van Schoonhoven, waaronder de Nationale Zilverdag.